Система профілів класу люкс REHAU BRILLANT DESIGN (REHAU БРІЛЛАНТ ДИЗАЙН) має п'ятикамерну конструкцію і глибину профілю 70 мм. За рахунок цього досягається більш високий коефіцієнт опору теплопередачі та підсилена жорсткість профілю.
Елегантні м'які заокруглення, прямі лінії на видимих поверхнях, широка палітра кольорів надають вікнам з профільної системи REHAU BRILLANT DESIGN сучасного та надзвичайного вигляду та дозволяють доповнити оригінальний дизайн будівлі. Вікна з цієї профільної системи стануть прикрасою для будь-якого житла завдяки білосніжному кольору та глянцевій поверхні.
Профіль REHAU BRILLANT DESIGN - надзвичайно універсальний продукт. За його допомогою можна створювати різноманітні вікна - арочні, прямокутні, фрамужні. Також він ідеально підходить для міжкімнатних дверей.
Характеристики
Теплоізоляція: |
Коефіцієнт опору теплопередачі R=0,77 м2К/В |
Конструктивна грибина: |
70 мм /ущільнення притвору (5 камер) |
Звукоізоляція: |
до 5 класу звукоізоляції |
Зламобезпека: |
до 3 класу захисту |
Поверхня: |
глянцева, зручна в обслуговуванні |
- Ідеально для будівель з низькими енерговитратами
- Для вікон та балконних дверей
- Для елітного будівництва
Переваги
- Глибина профілів 70 мм (5 камер) забезпечує ефективне енергозбереження та надійний захист від шуму (до класу 5).
- Ущільнення в два контури по периметру з широкими зонами прилягання на коробці і стулці - захист від протягів, пилу, води та втрат тепла.
- Різноманіття конструктивних рішень за рахунок широкого вибору профілів.
- Похилий з гладкою основою фальц коробки - спрощення очистки, сприяє видаленню вологи з області фальца через систему водовідводу.
- Сучасний дизайн - елегантний зовнішній вигляд профілю, дизайнерські варіанти віконної стулки (округлена, скошена, зміщена), ексклюзивні кольори.
- Спеціальні компоненти безпеки для індивідуального захисту від зламу (до класу 3).
- Глянцева поверхня, що легко очищується.
- Ширина камери армування дозволяє застосовувати армування з високими статичними характеристиками.
- Система профілів екологічна, підлягає вторинній переробці.